Over Ons

Maximale aandacht voor elke klant. Of u nu wilt verkopen of kopen, u zoekt een makelaar die tijd heeft, luistert en betrokken is.

Sinds 1998 zijn wij actief in de regio Tilburg en hebben al vele klanten succesvol bijgestaan. Wij zijn aangesloten bij De Nederlandse coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. Daarnaast zijn al onze makelaars en taxateurs gecertificeerd via Vastgoedcert en het NRVT

Of u nu begeleiding wenst bij de mogelijke aan- of verkoop van een woning, of u heeft een taxatierapport nodig, bij ons staat er altijd een gedreven én goed opgeleid team voor u klaar.

Ook als professionele opdrachtgever bent u bij ons aan het juist adres voor bemiddeling en initiëring van uw nieuwbouwplannen. Welk advies u ook van ons verlangt, deskundigheid, eerlijkheid en duidelijkheid zijn bij dit advies de speerpunten van ons gedreven en betrokken team.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om met een onafhankelijke partij van gedachten te wisselen over uw financiële mogelijkheden. Wel zo makkelijk.

Kom eens langs op ons kantoor (de koffie staat klaar), of maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Wij zijn u graag van dienst.

Koen Timmermans

Register Makelaar en Register Taxateur

Lid NVM
  • Telefoon: 013 – 5 835 000
  • Mobiel: 06 – 5339 1638
  • e-mail Koen

René Ooms

Register Makelaar en Register Taxateur

Lid NVM
  • Telefoon: 013 – 5 835 000
  • Mobiel: 06 – 5021 7668
  • e-mail René

Jacoline Timmermans-Groeneveld

Fotograaf / Register Kandidaat Makelaar

Monique van Os

Secretaresse

Het aan- of verkopen van een huis
is bij ons al meer 20 jaar een feest!

Hart Van Brabant Makelaardij op Funda