Wilt u uw huis verkopen?

Een makelaar die aandacht voor u heeft en echt betrokken is, maakt het verschil. Daar kunt u bij ons op rekenen! 

Net als vele tevreden klanten die u voorgingen, kunt u leunen op onze jarenlange ervaring in de regio. Bovendien zijn al onze makelaars en taxateurs gecertificeerd via Vastgoedcert en het NRVT en zijn we als kantoor aangesloten bij De Nederlandse coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.

Neem contact op met ons gedreven en kundige team als u begeleiding wilt bij de mogelijke verkoop van uw woning of appartement. U bent van harte welkom op ons kantoor of we komen graag bij u thuis langs!

Vraag een waardebepaling aan  Waarom Hart van Brabant Makelaardij?

  Maximale aandacht voor elke klant. Of u nu wilt verkopen of kopen, u zoekt een makelaar die tijd heeft, luistert en betrokken is. Sinds 1998 zijn wij actief in de regio Tilburg en hebben al vele klanten succesvol bijgestaan.

  Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om met een onafhankelijke partij van gedachten te wisselen over uw financiële mogelijkheden. Wel zo makkelijk. Kom eens langs op ons kantoor (de koffie staat klaar), of maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

  Wij zijn u graag van dienst.

   

  Het aan- of verkopen van een huis
  is bij ons al meer 20 jaar een feest!

  Hart Van Brabant Makelaardij op Funda