Vacature Assistent-/Kandidaat-Makelaar

Hart van Brabant Makelaardij is een dynamisch makelaarskantoor waar altijd wat te doen is. Nieuwbouw, aan- en verkoop bestaande bouw, verhuur en taxaties. Gevestigd in het centrum van Tilburg bedienen we de regio “Hart van Brabant”.

We zijn op zoek naar een Assistent- of Kandidaat-Makelaar voor ons kantoor. In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor waardebepalingen en het volledig begeleiden van het aan- dan wel het verkooptraject. De wens en behoefte van de opdrachtgever staat daarbij hoog in het vaandel. De functie is voor minimaal 32 uur.

Als makelaar bij Hart van Brabant Makelaardij ben je een teamspeler, heb je een positieve instelling en ben je bereid om ook buiten de reguliere kantoortijden een bijdrage te leveren. Het is fijn als je al ervaring in het vak hebt, maar dit is niet vereist. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, hebt de beschikking over een rijbewijs en woont in (de directe omgeving van) Tilburg.

We bieden je een afwisselende en uitdagende functie binnen een informeel en enthousiast team. Je wordt goed ingewerkt en krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris met bonusregeling.

Belangstelling? Stuur een e-mail met je motivatie en cv voor vrijdag 25 november a.s. naar ons:

Hart van Brabant Makelaardij, t.a.v. Koen Timmermans, info@hartvanbrabantmakelaardij.nl

Heb je wellicht eerst nog wat vragen? Bel dan met ons via 013 – 5 835 000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Het aan- of verkopen van een huis
is bij ons al meer 20 jaar een feest!

Hart Van Brabant Makelaardij op Funda